Over Claire

De wereld een stukje gezonder maken. Dat is mijn missie! En dat begint bij kennis over wat gezondheid nu eigenlijk echt is.

Over Claire

De wereld een stukje gezonder maken! En dat begint bij kennis over gezondheid nu eigenlijk echt is…

“In mijn leven ben ik erachter gekomen dat gezondheid niet alleen fysiek is.”

In 2018 ontdekte ik een parasiet in mijn darm waarna ik intensief met mijn eigen darmgezondheid aan de slag ben gegaan… Dit was het begin van mijn reis tot holistische gezondheid.

Omdat ik in 2014 was afgestudeerd als diëtist dacht ik dit zelf wel even te kunnen oplossen, ik kwam van een koude kermis thuis helaas.

Nadat ik aan de slag ben gegaan met mijn fysieke gezondheid ging ook mijn persoonlijke ontwikkeling erg snel.

Een retraite op Ibiza was het startpunt. Al snel snel daarna deed ik alles wat ik interessant vond. Van hypnose sessies, meerdere familie opstellingen (systemisch werk), een liefdes-relatie weekeind over hechtings stijlen, support van een holistisch coach, TRE sessies, meerdere ayahuasca sessies, innerlijk kind werk, truffels, ademwerk tot acupunctuur en momenteel een jaartraining voor vrouwen.

Mijn conclusie van deze reis: Gezondheid is op alle niveaus van belang. Dat is voor mij Holistische Gezondheid, steeds een gezondere versie van mijzelf te worden. De lagen die daarin voor mij en in mijn behandelingen van belang zijn:

· Fysiek
· Mentaal
· Emotioneel
· Energetisch
· Spiritueel

Claire Vulto

Naast dat ik mijn diploma in de Orthomoleculaire Geneeskunde heb behaald heb ik ook de opleiding Voeding & Diëtetiek als een mooie basis.

Momenteel volg ik ook een opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa opleidingen. Vooral om zelf een completer mens te worden maar ook om zo mijn cliënten beter te kunnen helpen. Dit geeft mij een schatkist aan tools mee zodat ik dit ook kan toepassen in mijn praktijk.

Ik blijf verdiepen en vind het fantastisch mooi om de beste versie van mijzelf te vinden. De jaartraining ‘De onsterfelijke Vrouw’ die ik op dit moment doorloop helpt mij daar bij. Alchemie is de basis van deze training en het nodigt mij uit om de ware-aard van vrouw zijn te ontdekken, waarin body-work een grote rol speelt.

Aanbod

Gezondheid is balans op alle niveaus

EMB Traject

Gezondheidscheck

3 maanden traject

Intensief aan de slag!

Vulto Vitaal Workshop

Ondersteunend aan persoonlijke ontwikkeling