EMB Traject

Gezondheidsadviezen totaal afgestemd op jouw lichaam! Persoonlijk en doelgericht.

EMB Quick Scan

Ik help je graag verder en kijk samen met jou naar alle lagen van je gezondheid.

“Self-care is not selfish. You cannot serve from an empty vessel.” – Eleanor Brown

Kamp je met darmklachten? Of worstel je met vruchtbaarheidsproblematiek? Het maakt niet uit wat je vraag is, ik help je graag verder met een grondig onderzoek en concreet behandelplan. Lees hieronder verder voor wat ik voor je kan doen.

EMB Test

vitaliteit is balans op alle leefgebieden

Meten is weten! Dat is mijn uitgangspunt. Omdat elk lichaam anders is en algemene adviezen niet voor iedereen gelden.

Dit gezondheidstraject houdt in dat er een Energetisch Morfologische Bloed – test door middel van een vingerprikje wordt afgenomen wat de basis zal zijn voor de gezondheidsadviezen afgestemd op jouw lichaam.

Door middel van deze bloedtest krijgen we een breed beeld van de conditie van jouw lichaam en waar eventuele klachten vandaan komen. Denk aan vermoeidheidsklachten, maag-darmklachten, huidproblemen, hormonale klachten, … We gaan dus op zoek naar de kern en oorzaak van jouw klachten. Dit is van belang zodat we het onderliggend probleem kunnen aanpakken en niet alleen met symptoom bestrijding bezig zijn.

Je kan dit traject ook ingaan als je minimale klachten hebt maar wilt weten hoe jou gezondheid ervoor staat. Of als je wil weten of de suppletie die je slikt nog de beste voor jouw lichaam zijn of als je preventief aan je gezondheid wil werken nog voordat er klachten ontstaan.

Met deze test meten we o.a. vitamines & mineralen status, hormonen, stressparameters, darmparameters, (voedsel)intoleranties en nog veel meer.

Advies

Vestibulum ante ipsum primis

Hoe werkt het?

Gezondheid is balans op alle leefgebieden

We starten met een diepgaand intake gesprek waarin we ingaan op onderwerpen zoals leefstijl, voeding, darmgezondheid, spijsvertering, slaap, stressmanagement. Dit kan online plaats vinden of bij mijn praktijk aan huis.

Vervolgens wordt de test afgenomen. Dit bloed gaat naar een laboratorium waarvan ik de uitslag ontvang en vertaal naar een adviesrapport. Dit uitgebreide adviesrapport bespreken wij waaruit een duidelijk stappenplan volgt zodat je direct aan de slag kunt gaan!

EMB traject geeft een persoonlijk, op jouw lichaam afgestemde, holistische gezondheidsadvies. Waarin voeding, suppletie en leefstijl centraal staan.

Investering hiervoor is €399,-

Consult uren voor orthomoleculaire therapie worden door sommige zorgverzekeraars onder de noemer alternatieve geneeswijzen vergoed.

Mocht je na het EMB traject nog een los consulten willen boeken dan kan dit uiteraard.

Testimonials

Mijn huid straalt weer!

‘Claire heeft bij mij een EMB bloedtest afgenomen. Ik had veel last van mijn darmen en had een onrustige huid, dus ik wilde graag een persoonlijk en doelgericht advies om mijn algehele gezondheid te verbeteren. Claire heeft me waanzinnig goed geholpen in dit traject. Nadat de bloedtest was afgenomen ontving ik een uitgebreid rapport, wat wij samen hebben doorgenomen. Claire gaf mij uitgebreid inzicht in mijn tekorten en gaf bruikbare handvatten om toe te werken naar een betere gezondheid middels de juiste voeding en supplementen.
Ook heeft Claire mij persoonlijk advies gegeven over supplement gebruik tijdens mijn zwangerschap. Iets wat ik erg waardevol vond in die periode.
Claire is warm, persoonlijk en luistert aandachtig naar je. Daarnaast beschikt zij over ontzettend veel kennis en weet ze in begrijpbare taal het resultaat van de test goed uit te leggen. Iets wat bij eerder bezochte specialisten niet altijd het geval was. Bedankt Claire voor je inzichten en hulp! Dankzij jou zijn mijn darmen een stuk rustiger en is mijn huid opgeknapt. Ik raad je aan iedereen aan!’

Laura

Mijn eczeem is een stuk verminderd!

‘Uit nieuwsgierigheid heb ik bij Claire een EMB bloedtest gedaan. Ik ervaarde wat terugkerend eczeem en soms wat lage energie en was benieuwd of ik met behulp van de test achter de oorzaak zou kunnen komen. Het is heel eenvoudig om de test zelf te doen met de duidelijke instructies die Claire je toestuurt. Op die manier is het niet noodzakelijk om fysiek hiervoor op afspraak te komen. Na de test bespreekt Claire de resultaten uitgebreid met je. Ze legt alles heel begrijpelijk uit. Het rapport dat je ontvangt is enorm uitgebreid; Claire benadrukt echter de belangrijkste punten voor je en voorzag me van supplement- en voedingsadvies. Op die manier weet je wat je te doen staat. In mijn geval was dat bijvoorbeeld op voedingsgebied; minder koemelkproducten nuttigen. Ik geniet tegenwoordig lekker van geitenkaas en heb m’n eczeem zien verminderen. In het gehele proces is Claire altijd bereikbaar voor vragen. Uit haar antwoorden blijkt haar enorm uitgebreide kennis. Ze heeft duidelijk van haar passie haar werk gemaakt!’

Fleur

Een reset voor mijn lichaam!

‘ Ik had veel last van diverse klachten en het voelt nu alsof mijn lichaam een reset heeft gehad. Claire heeft mij goed begeleid d.m.v. een kennismakingsgesprek en na de uitslag van de bloedtest ook nog uitgebreid de resultaten besproken. Zij bracht als snel “mijn probleem” goed in beeld waardoor ik van de uitslag niet schrok, maar juist blij was dat ik iets kon veranderen in zowel mijn eetpatroon als lifestyle.
Ik vind het fijn dat Claire niet alleen kijkt naar wat je eet, maar ook andere belangrijke elementen bevraagd zoals je slaapritme ,stress etc. Ook kijkt ze goed naar wat haalbaar is qua eten en de hoeveelheden daarvan. Heel persoonlijk en met veel aandacht word er naar jouw gekeken.’ 

Amy