Workshop

Body-Mind-Soul

Workshop

“Your issues are in your tissues!” – Tao – Alchemie

Organiseer jij zelf een jaartraining, jaarprogramma of groepstraject en ben jij op zoek naar waardevolle workshops die de persoonlijke ontwikkeling van jouw deelnemers intensiveert?

Gezondheid en persoonlijke ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oftewel, lichaam en geest zijn een en kunnen niet los van elkaar gezien worden.

Sluit jouw programma hierop aan, neem dan contact op om een holistische samenwerking te verkennen!

Vulto Vitaal Workshop

Ondersteun jouw zelfherstellend vermogen optimaal

In deze workshop neem ik je mee in de magische combinatie van body, mind and soul. Alles in het lichaam is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik gebruik de volgende uitgangspunten om jou inzicht te geven in waar jouw aandachtspunten liggen.

– Orgaanleer / Orgaanklok

– Vijf elementen = vuur, water, aarde, metaal & hout

– Chinese Geneeskunde, de 12 meridianen

De combinatie van deze drie invalshoeken geeft een duidelijker beeld op jou als geheel, in plaats van alleen fysiek, mentaal of emotioneel.

Uitspraken die met emoties en het lichaam te maken hebben gebruiken we al vele jaren. Uitspraken zoals; je gal spuwen, iets niet kunnen verteren etc.

Het lichaam heeft een groot zelfherstellend vermogen en het niet uiten van emoties zoals boosheid, verdriet, frustraties, schaamte, schuldgevoel, etc. heeft ook invloed op je fysieke gestel. Als emoties niet op de juiste manier worden geuit zal het zich opslaan in je lichaam.

Dit kan jou helpen wanneer je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling om bepaalde overtuigingen, overleving mechanismen of patronen om te buigen.

Deze invalshoek geeft jou een duidelijke richting waar jouw hele zijn in wordt meegenomen. We kijken dus op 5 niveau’s; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Van hieruit kun je gericht actie ondernemen waar jouw winst ligt voor holistische gezondheid.

Details:

31 sept 2023
13:00 – 17:00 uur
De Oase – Den Haag

Praktische informatie

vitaliteit is balans op alle leefgebieden

Wil je je aanmelden of heb je nog een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en dan kom ik z.s.m. contact met je op.